The chemistry and technology of food and food products: Vol.3 / Edited by Morris B.Jacobs

Сохранено в:
Шифр документа: ИН124984,
Вид документа: Книги
Издание: 2nd completely revised and augmented ed.
Опубликовано: New York ; London : Interscience Publishers , 1951
Физические характеристики: XXX, 1773-2580 c.
Язык: Английский
00000nam0a22000003ib4500
001 BY-NLB-br0001672769
005 20210129095323.0
100 # # $a 20210129d1951 |||||bel|50 ba 
101 0 # $a eng 
200 1 # $a The chemistry and technology of food and food products  $e Vol.3  $f Edited by Morris B.Jacobs 
205 # # $a 2nd completely revised and augmented ed. 
210 # # $a New York ; London  $c Interscience Publishers  $d 1951 
215 # # $a XXX, 1773-2580 c. 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20210129  $g RCR