|
|
|
|
|
00000ckm0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001529871 |
005 |
20190320101918.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-605-509-702-8
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20190211d2013 m y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a tur
|
102 |
# |
# |
$a TR
|
109 |
# |
# |
$a ha
$a ca
|
116 |
# |
# |
$a di|c||||||||||||9b
|
200 |
1 |
# |
$a Şef olma sırası sizde!
$b Выяўленчы матэрыял
$f Özgür Özkan (Özgür Şef)
|
210 |
# |
# |
$a İstanbul
$c GOA
$d 2013
|
215 |
# |
# |
$a [100] с.
$c фат.
$d 29 см
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2778511
$a ГАСТРАНОМІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar69841
$a ТУРЭЦКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar21326
$a ГРАМАДСКАЕ ХАРЧАВАННЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4498073
$a ПРАДУКЦЫЯ ЖЫВЁЛЬНАГА ПАХОДЖАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19369
$a МЯСА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19367
$a МЯСНЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19365
$a МЯСНЫЯ СТРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3257187
$a КУЛІНАРНАЯ КНІГА
$2 BYGNR
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1725269
$d Стамбул
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(=512.161)(083.12/.13.025.2)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.512.4(560)(083.12/.13.025.2)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 71.33.01
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.39.71
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.59.21
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-ar13447041
$a Özkan
$b Ö.
$g Özgür
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20190211
$g RCR
|