|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001519596 |
005 |
20190311085839.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-9940-22-001-3
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20181229d2007 m y0bely50 ba
|
101 |
1 |
# |
$a eng
$c scr
|
102 |
# |
# |
$a ME
|
105 |
# |
# |
$a a z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ja
|
200 |
1 |
# |
$a Sweeter than honey
$e guide through Montenegrin cuisine
$f text: Igor Perić
$g photo: Duško Miljanić
$g translator: Sanja Perić
|
210 |
# |
# |
$a Podgorica
$c Gligorije Dijak
$d 2007
|
215 |
# |
# |
$a 90, [13] c.
$c фат.
$d 21 см
|
225 |
1 |
# |
$a Vesela kužina
|
345 |
# |
# |
$9 1000 экз.
|
454 |
# |
0 |
$1 2001
$a Slađe od međa
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar75659
$a ЧАРНАГОРСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4253
$a СТРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2683802
$a ФАТАГРАФІЯ (выяўл. выданне)
$2 BYGNR
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4731221
$d Падгорыца
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 392.81(497.16)(084.121)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(497.16)(084.121)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-ar13429094
$a Perić
$b I.
$g Igor
|
701 |
# |
1 |
$a Miljanić
$b Duško
$4 600
|
702 |
# |
1 |
$a Perić
$b Sanja
$4 730
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20181229
$g RCR
|