|
|
|
|
|
00000cam2a2200000 ij4500 |
001 |
BY-NLB-br0001509285 |
005 |
20200928133844.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-83-229-3605-4
|
100 |
# |
# |
$a 20181120d2017 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a pol
$d eng
|
102 |
# |
# |
$a PL
|
105 |
# |
# |
$a a z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Jedzenie i granice sztuki
$f pod redakcją Doroty Koczanowicz
|
210 |
# |
# |
$a Wrocław
$c Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
$d 2017
|
215 |
# |
# |
$a 110 с.
$c каляр. іл.
$d 24 см
|
225 |
2 |
# |
$a Acta Universitatis Wratislaviensis
$x 0239-6661
$v № 3822
$i Prace kulturoznawcze
$x 0860-6668
$v 21, № 2
|
300 |
# |
# |
$a Рэзюмэ артыкулаў на англійскай, польскай мовах
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія ў канцы артыкулаў і ў падрадковых заўвагах
|
345 |
# |
# |
$9 100 экз.
|
461 |
# |
1 |
$1 001BY-NLB-br292330
$1 2001
$v 2017,T.21, №2
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23588
$a ЕЖА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2778511
$a ГАСТРАНОМІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar92262
$a СМАК
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12251
$a МАСТАЦТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar7607849
$a ФІЛАСОФСКІ АСПЕКТ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar44298
$a КУЛЬТУРАЛАГІЧНЫ АСПЕКТ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13824541
$a ХАРЧАВАННЕ ЧАЛАВЕКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar39695
$a ЭСТЭТЫКА
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 392.8:7.01
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641/642:7.01
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 03.61
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 02.61.15
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 18.07.03
$v 6
$2 rugasnti
|
702 |
# |
1 |
$a Koczanowicz
$b Dorota
$4 340
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20181120
$g RCR
|