|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001453390 |
005 |
20201006104337.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-605-970-825-8
|
100 |
# |
# |
$a 20180306d2016 m y0bely50 ba
|
101 |
1 |
# |
$a eng
$c tur
|
102 |
# |
# |
$a TR
|
105 |
# |
# |
$a ba g 000yd
|
109 |
# |
# |
$a hb
|
200 |
1 |
# |
$a Hello friend! Ya sou vre!
$e a gourmand's gastro-travel notes
$f Ufuk Kaan Altın
$g translated by Algan Sezgintüredi
|
210 |
# |
# |
$a İstanbul
$c Mylos
$d 2016
|
215 |
# |
# |
$a 201 с.
$c іл.
$d 22 см
|
225 |
1 |
# |
$a Mylos kitap
$v 10
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar34876
$a ТУРЫЗМ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13012778
$a ГАСТРАНАМІЧНЫ ТУРЫЗМ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2861782
$a ТУРЫСЦКІЯ РЭСУРСЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar34880
$a ТУРЫСТЫЧНЫЯ МАРШРУТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3265977
$a ТУРЫСТЫЧНЫЯ ПАСЛУГІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9861
$a СЛАВУТАСЦІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19957
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar22213
$a АСТРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar14979
$a КРАЯЗНАЎСТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2757444
$a УЗАЕМАДЗЕЯННЕ КУЛЬТУР
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar8351
$a Грэцыя
$2 BY-auth
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1725269
$d Стамбул
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-gr
|
675 |
# |
# |
$a 338.48-6(495):641/642(495-924.62)(036.025.2)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 908(495-924.62)(036.025.2)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 71.37.05
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 39.23.17
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
0 |
$3 BY-SEK-ar13226966
$a Ufuk Kaan Altın
$c журналіст
$f нар. 1974
|
702 |
# |
1 |
$a Sezgintüredi
$b Algan
$4 730
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20180306
$g RCR
|