Cooking cultures: convergent histories of food and feeling / edited by Ishita Banerjee-Dube

Сохранено в:
Шифр документа: 1И//652465(039),
Вид документа: Книги
Опубликовано: Delhi : Cambridge University Press , 2016
Физические характеристики: VIII, 255 с. : іл. ; 24 см
Язык: Английский
Предмет:
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br0001436836
005 20180122092032.0
010 # # $a 978-1-107-14036-3  $b у пераплёце 
100 # # $a 20171215d2016 k y0bely50 ba 
101 0 # $a eng 
102 # # $a IN 
105 # # $a a z 001yd 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Cooking cultures  $e convergent histories of food and feeling  $f edited by Ishita Banerjee-Dube 
210 # # $a Delhi  $c Cambridge University Press  $d 2016 
215 # # $a VIII, 255 с.  $c іл.  $d 24 см 
320 # # $a Бібліяграфія ў канцы раздзелаў 
320 # # $a Паказальнік: с. 251―255 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15421  $a КУЛІНАРЫЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar4947399  $a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19957  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar31371  $a САЦЫЯЛАГІЧНЫ АСПЕКТ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar12433  $a ГІСТОРЫЯ ПЫТАННЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar39387  $a ЭМОЦЫІ  $2 DVNLB 
620 # # $3 BY-NLB-ar3374524  $d Дэлі  $2 BY-auth 
675 # # $a 641/642  $v 4  $z rus 
675 # # $a 392.8  $v 4  $z rus 
686 # # $a 75.35  $v 6  $2 rugasnti 
686 # # $a 04.51.51  $v 6  $2 rugasnti 
702 # 1 $a Banerjee-Dube  $b Ishita  $4 340 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20171215  $g psbo