|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001436836 |
005 |
20180122092032.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-1-107-14036-3
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20171215d2016 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a IN
|
105 |
# |
# |
$a a z 001yd
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Cooking cultures
$e convergent histories of food and feeling
$f edited by Ishita Banerjee-Dube
|
210 |
# |
# |
$a Delhi
$c Cambridge University Press
$d 2016
|
215 |
# |
# |
$a VIII, 255 с.
$c іл.
$d 24 см
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія ў канцы раздзелаў
|
320 |
# |
# |
$a Паказальнік: с. 251―255
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19957
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar31371
$a САЦЫЯЛАГІЧНЫ АСПЕКТ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12433
$a ГІСТОРЫЯ ПЫТАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar39387
$a ЭМОЦЫІ
$2 DVNLB
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3374524
$d Дэлі
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 641/642
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 392.8
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 04.51.51
$v 6
$2 rugasnti
|
702 |
# |
1 |
$a Banerjee-Dube
$b Ishita
$4 340
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20171215
$g psbo
|