Рэгіянальныя асаблівасці традыцый харчавання беларусаў (на прыкладзе вывучэння вёскі Клін Хоцімскага раёна Магілёўскай вобласці) / Барадзіна Н. С. // Зборнік дакладаў і тэзісаў VI Міжнароднай навукова-практычнай канферэнцыі "Традыцыі і сучасны стан культуры і мастацтваў", Мінск, Беларусь, 19―20 лістапада 2015 года / [рэдкалегія: А. І. Лакотка (галоўны рэдактар) і інш.]. — Мінск, 2016. — С. 556―558

Сохранено в:
Вид документа: Статьи
Автор: Барадзіна, Н. С.
Язык: Белорусский
Предмет:
00000caa2a2200000 ic4500
001 BY-NLB-br0001414096
005 20211018085322.0
100 # # $a 20170918d2016 wk y0bely50 ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a y z 100yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Рэгіянальныя асаблівасці традыцый харчавання беларусаў (на прыкладзе вывучэння вёскі Клін Хоцімскага раёна Магілёўскай вобласці)  $f Барадзіна Н. С. 
463 # 0 $1 001BY-NLB-br0001355154  $1 2001   $v С. 556―558 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19677  $a НАРОДНЫЯ ТРАДЫЦЫІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19610  $a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar4253  $a СТРАВЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar3750  $a БЕЛАРУСЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar4947399  $a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar57807  $a Хоцімскі раён (Магілёўская вобласць)  $2 BY-auth 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
675 # # $a 392.8(476.4)  $v 4 
686 # # $a 03.61.91  $v 6  $2 rugasnti 
700 # 1 $a Барадзіна  $b Н. С. 
712 1 0 $3 BY-NLB-ar11997118  $a "Традыцыі і сучасны стан культуры і мастацтваў"  $g міжнародная навукова-практычная канферэнцыя  $d 6  $f 2015  $e Мінск  $4 475 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20170918  $g RCR