Нацыянальная беларуская кухня [Выяўленчы матэрыял]: камплект паштовак / фота М. Аракчэева, К. Аракчэевай, А. Белавуса
Сохранено в:
Вид документа: | |
---|---|
Опубликовано: | [Мінск] : Беларуская Энцыклапедыя імя Петруся Броўкі , 2015 |
Физические характеристики: |
1 вокладка (2 стб. тэкста на вокладцы, 10 асобных л.) : каляр. афсет ; 20х13,5 см
|
Язык: | Белорусский Английский Итальянский |
Предмет: |
Описание:
- Змест: [1]. Гаршочак "Траецкі" [2]. Судак "Па-нёманску" [3]. "Гліняны гаршочак" [4]. Калдуны з мясам [5]. Яблыкі, печаныя з арэхамі [6]. Дранікі, фаршыраваныя грыбамі са свойскай каўбасой [7]. Боршч "Мінскі" [8]. Пірог з тварагом і чарніцамі [9]. Дзеруны "Старажытныя" [10]. Мачанка "Панская"