|
|
|
|
|
00000cam2a22000003ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001178900 |
005 |
20250225134915.0 |
100 |
# |
# |
$a 20150317d1853 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a pol
|
102 |
# |
# |
$a PL
|
105 |
# |
# |
$a a g 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
$a ha
|
200 |
0 |
# |
$a T. 2
|
210 |
# |
# |
$d 1853
|
215 |
# |
# |
$a C. 526―974, [5] с.
$c іл., табл.
|
461 |
# |
1 |
$1 001BY-NLB-br0001182000
$1 2000
$v T. 2
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23598
$a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3340229
$a ПШАНІЧНАЯ МУКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3233871
$a МУКАМОЛЬНАЯ ВЫТВОРЧАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2771845
$a ПАМОЛ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar54270
$a БУРАКАЦУКРОВАЯ ВЫТВОРЧАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar33875
$a ТЭХНАЛАГІЧНЫЯ ПРАЦЭСЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36558
$a ФРУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23261
$a ПЕРАПРАЦОЎКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2273341
$a ВІННЫЯ НАПІТКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2732023
$a ТЭХНАЛОГІЯ ВЫТВОРЧАСЦІ ПРАДУКТАЎ ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar52938
$a ВАПНА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13403
$a ЦЭГЛА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar21104
$a АБПАЛ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2781067
$a АЧЫСТКА МАСЛА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar17211
$a МАСЛАРОБСТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2420963
$a СЫРАРОБСТВА (тэхнал. працэс)
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3158711
$a МЫЛАВАРНАЯ ВЫТВОРЧАСЦЬ
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 664.03(035)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 663.31/.34.03(035)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 666.9.04(035)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.01.33
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.29.31
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.13
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.37.29
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.49.33
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.63
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 67.15.33
$v 6
$2 rugasnti
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20150317
$g RCR
|