Народная кухня беларусаў на памежнай тэрыторыі Падзвіння і Цэнтральнай Беларусі ў канцы XIX ― пачатку XXI ст. / Э. І. Місевіч // Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў : зборнік навуковых артыкулаў II міжнароднай навуковай канферэнцыі (да 20-годдзя археалагічных і этнаграфічных экспедыцый ПДУ, Полацк, 17―18 красавіка 2014 г.) : у 2 ч. / пад агульнай рэдакцыяй Д. У. Дука, У. А. Лобача, С. А. Шыдлоўскага. — Наваполацк, 2014. — Ч. 1. — С. 224―227

Сохранено в:
Вид документа: Статьи
Автор: Місевіч, Э. І.
Язык: Белорусский
Предмет:
00000caa2a2200000 ic4500
001 BY-NLB-br0001151762
005 20170601083911.4
100 # # $a 20141126d2014 kf y0bely50 ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a y z 100yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Народная кухня беларусаў на памежнай тэрыторыі Падзвіння і Цэнтральнай Беларусі ў канцы XIX ― пачатку XXI ст.  $f Э. І. Місевіч 
320 # # $a Бібліяграфія: 8 назв. 
463 # 0 $1 001BY-NLB-br0001125841  $1 2001   $v С. 224―227 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19611  $a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2908862  $a НАЦЫЯНАЛЬНЫЯ НАПІТКІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2395838  $a 20 СТАГОДДЗЕ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar739  $a 19 СТАГОДДЗЕ КАНЕЦ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar71271  $a 21 СТАГОДДЗЕ ПАЧАТАК  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar62140  $a Паазер'е, гісторыка-этнаграфічны рэгіён (Беларусь)  $2 BY-auth 
607 # # $3 BY-NLB-ar52358  $a Цэнтральная Беларусь, гісторыка-этнаграфічны раён  $2 BY-auth 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
660 # # $a e-bw 
675 # # $a 392.8(476)"18/20"  $v 4 
686 # # $a 03.61.91  $v 6  $2 rugasnti 
700 # 1 $a Місевіч  $b Э. І. 
712 1 0 $3 BY-NLB-ar7998609  $a "Беларускае Падзвінне: вопыт, методыка і вынікі палявых і міждысцыплінарных даследаванняў"  $g міжнародная навуковая канферэнцыя  $d 2  $f 2014  $e Наваполацк  $4 475 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20141126  $g psbo