Вывучэнне беларускіх трапез айчыннымі навукоўцамі ў другой палове ХХ ― пачатку ХХІ ст. / І. Г. Бачыла // Веснік БДУ : навуковы часопіс Беларускага дзяржаўнага ўніверсітэта. — 2014. ― № 1. ― С 18―21

Сохранено в:
Шифр документа: 3Н//1084412(050), ##3Н//301469(053), ##3Н//301470(053), ##3Н//301471(053), ##3Н//301472(053), ##3Н//301473(053), 3Н//1085171(050), 3Н//1085172(050), ##3Н//374579(055),
Вид документа: Статьи
Автор: Бачыла, І. Г.
Язык: Белорусский
Предмет:
00000caa2a2200000 iz4500
001 BY-NLB-br0001137291
005 20211018085157.0
100 # # $a 20141010d2014 fk y0bely50 ca 
101 0 # $a bel  $d rus  $d eng 
102 # # $a BY 
105 # # $a y z 000yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Вывучэнне беларускіх трапез айчыннымі навукоўцамі ў другой палове ХХ ― пачатку ХХІ ст.  $f І. Г. Бачыла 
300 # # $a Рэзюмэ на рускай і англійскай мовах 
320 # # $a Бібліяграфія: 13 назв. 
463 # 0 $1 001BY-NLB-br0000830569  $1 2001   $v 2014. ― № 1. ― С 18―21 
606 0 # $3 BY-NLB-ar39807  $a ЭТНАГРАФІЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar12367  $a ГІСТАРЫЯГРАФІЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar3750  $a БЕЛАРУСЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19610  $a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15421  $a КУЛІНАРЫЯ  $2 DVNLB 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
675 # # $a 392.8(=161.3):930(476)  $v 4 
686 # # $a 03.61.91  $v 6  $2 rugasnti 
686 # # $a 03.01.09  $v 6  $2 rugasnti 
700 # 1 $a Бачыла  $b І. Г.  $g Ірына Генадзьеўна 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20141010  $g RCR