|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000925348 |
005 |
20190318105622.0 |
010 |
# |
# |
$a 88-06-17828-8
|
100 |
# |
# |
$a 20130326d2005 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a ita
|
102 |
# |
# |
$a IT
|
105 |
# |
# |
$a y z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Buono, pulito e giusto
$e principî di nuova gastronomia
$f Carlo Petrini
|
210 |
# |
# |
$a Torino
$c Giulio Einaudi
$d 2005
|
215 |
# |
# |
$a X, 266 c.
$d 21 см
|
225 |
1 |
# |
$a Gli struzzi
$v 604
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 263―266, бібліяграфія ў падрадковых заўвагах
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2778511
$a ГАСТРАНОМІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1735475
$d Турын
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 641.01
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.09
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-ar5954926
$a Petrini
$b C.
$g Carlo
$f нар. 1949
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20130326
$g RCR
|