|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000861250 |
005 |
20200928135859.0 |
100 |
# |
# |
$a 20121024d1864 m y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a fre
|
102 |
# |
# |
$a FR
|
105 |
# |
# |
$a ach z 000yd
|
109 |
# |
# |
$a ja
|
200 |
1 |
# |
$a Physiologie du goût
$f Brillat Savarin
$g précédée d'une notice par Alp. Karr
$g dessins de Bertall
|
210 |
# |
# |
$a Paris
$c Furne et C.
$d 1864
|
215 |
# |
# |
$a 459 c.
$c іл.
$d 26 см
|
310 |
# |
# |
$a У пераплёце
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія ў падрадковых заўвагах
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2778511
$a ГАСТРАНОМІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar34369
$a ТРАДЫЦЫІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13824541
$a ХАРЧАВАННЕ ЧАЛАВЕКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12433
$a ГІСТОРЫЯ ПЫТАННЯ
$2 DVNLB
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1622749
$d Парыж
$a Францыя
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 641/642(02.025.2)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 71.33
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$a Brillat-Savarin
$b Jean Anthelme
$f 1755―1826
|
702 |
# |
1 |
$3 BY-NLB-ar5347249
$a Karr
$b A.
$g Alphonse
$c пісьменнік
$f 1808—1890
$4 080
|
702 |
# |
0 |
$3 BY-NLB-ar1629905
$a Bertall
$f 1820—1882
$4 440
$4 350
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20121024
$g psbo
|