|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000757448 |
005 |
20120319132836.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-980-261-117-1
|
100 |
# |
# |
$a 20120221d2010 m y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a spa
|
102 |
# |
# |
$a VE
|
105 |
# |
# |
$a a z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ja
$a ha
|
200 |
1 |
# |
$a La empanada criolla en la historia y la tradición
$f María Matilde Suárez
|
210 |
# |
# |
$a Caracas
$c IVIC
$d 2010
|
215 |
# |
# |
$a 142, [1] c.
$c фат.
$d 21 см
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 139―142
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9774
$a ДАМАШНЯЯ КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23538
$a ПІРАГІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2724311
$a МУЧНЫЯ КУЛІНАРНЫЯ ВЫРАБЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3269431
$a КРЭОЛЬСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12433
$a ГІСТОРЫЯ ПЫТАННЯ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2320366
$a Іспанія
$2 BY-auth
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar5084
$a Венесуэла
$2 BY-auth
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4431396
$d Каракас
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-sp
|
660 |
# |
# |
$a s-ve
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(=134.2)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 392.8(87)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
$v 6
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-ar4941487
$a Suárez
$b M. M.
$g María Matilde
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20120221
$g psbo
|