|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000728567 |
005 |
20120119102224.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-7-5085-2066-7
|
100 |
# |
# |
$a 20111220d2011 m y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a CN
|
105 |
# |
# |
$a a g 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ha
|
200 |
1 |
# |
$a Home style
$f Sam Leong
|
210 |
# |
# |
$a Beijing
$c China Intercontinental Press
$d 2011
|
215 |
# |
# |
$a 164 c.
$c фат.
$d 24 см
|
225 |
1 |
# |
$a Best of Chinese cuisine
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13445
$a КІТАЙСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9774
$a ДАМАШНЯЯ КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 641.55/.56(510)(083.12)(084)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 65.09.01
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 76.33.35
$2 rugasnti
$v 6
|
700 |
# |
0 |
$3 BY-SEK-ar4716302
$a Sam Leong
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20111220
$g psbo
|