Рознадыялектная аснова назваў ежы ў творах Якуба Коласа / Галіна Вештарт // Каласавіны. Якуб Колас і яго сучаснікі: да вывучэння беларускіх і іншанацыянальных літаратурных і культурных узаемасувязей : матэрыялы XXIV навуковай канферэнцыі, прысвечанай 50-годдзю з дня адкрыцця Дзяржаўнага літаратурна-мемарыяльнага музея Якуба Коласа, Мінск, 3 лістапада 2009 г. / [складальнікі: З. М. Камароўская, Г. І. Зайцава]. — Мінск, 2010. — С. 181―185

Сохранено в:
Вид документа: Статьи
Автор: Вештарт, Г. Ф.
Язык: Белорусский
Предмет:
Загрузка