|
|
|
|
|
00000caa2a2200000 iz4500 |
001 |
BY-NLB-br0000613856 |
005 |
20211015111517.0 |
100 |
# |
# |
$a 20101228d2010 fk y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
$d bel
$d eng
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a y z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Традыцыі і інавацыі ў культуры харчавання беларусаў ў XX ст.
$f Т. А. Навагродскі
|
300 |
# |
# |
$a Рэзюмэ на беларускай і англійскай мовах
|
463 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br0000115435
$1 2001
$v 2010. ― Вып. 10, ч .1. ― С. 132―130
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19677
$a НАРОДНЫЯ ТРАДЫЦЫІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar39807
$a ЭТНАГРАФІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar52890
$a ЭТНАГРАФІЧНЫЯ ДАСЛЕДАВАННІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2395838
$a 20 СТАГОДДЗЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3750
$a БЕЛАРУСЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19611
$a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13824541
$a ХАРЧАВАННЕ ЧАЛАВЕКА
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
660 |
# |
# |
$a e-bw
|
675 |
# |
# |
$a 392.8(=161.3)
$v 4
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-410500
$a Навагродскі
$b Т. А.
$g Тадэвуш Антонавіч
$c доктар гістарычных навук
$f нар. 1965
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20101228
$g psbo
|