Традыцыі і інавацыі ў культуры харчавання беларусаў ў XX ст. / Т. А. Навагродскі // Научные труды Республиканского института высшей школы. — 2010. ― Вып. 10, ч .1. ― С. 132―130

Сохранено в:
Шифр документа: 3Н//731628(050), 3Н//731629(050), #3Н//154583(053), #3Н//154584(053), ##3Н//172516(055), 3Н//958241(050),
Вид документа: Статьи
Автор: Навагродскі, Т. А. (нар. 1965)
Язык: Белорусский
Предмет:
00000caa2a2200000 iz4500
001 BY-NLB-br0000613856
005 20211015111517.0
100 # # $a 20101228d2010 fk y0bely50 ca 
101 0 # $a bel  $d bel  $d eng 
102 # # $a BY 
105 # # $a y z 000yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Традыцыі і інавацыі ў культуры харчавання беларусаў ў XX ст.  $f Т. А. Навагродскі 
300 # # $a Рэзюмэ на беларускай і англійскай мовах 
463 # 0 $1 001BY-NLB-br0000115435  $1 2001   $v 2010. ― Вып. 10, ч .1. ― С. 132―130 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19677  $a НАРОДНЫЯ ТРАДЫЦЫІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar39807  $a ЭТНАГРАФІЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar52890  $a ЭТНАГРАФІЧНЫЯ ДАСЛЕДАВАННІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2395838  $a 20 СТАГОДДЗЕ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar3750  $a БЕЛАРУСЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19611  $a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15421  $a КУЛІНАРЫЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar13824541  $a ХАРЧАВАННЕ ЧАЛАВЕКА  $2 DVNLB 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
660 # # $a e-bw 
675 # # $a 392.8(=161.3)  $v 4 
686 # # $a 03.61.91  $v 6  $2 rugasnti 
700 # 1 $3 BY-SEK-410500  $a Навагродскі  $b Т. А.  $g Тадэвуш Антонавіч  $c доктар гістарычных навук  $f нар. 1965 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20101228  $g psbo