Japanese cooking: a simple art / Shizuo Tsuji with the assistance of Mary Sutherland

Сохранено в:
Шифр документа: 1И//199642К(039),
Вид документа: Книги
Автор: Tsuji Shizuo (1933—1993)
Издание: 25th anniversary ed., revised
Опубликовано: Tokyo [etc.] : Kodansha International , 2008
Физические характеристики: 507, [1] c. : іл., фат. ; 27 см
Язык: Английский
Предмет:
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br0000432649
005 20100515120325.0
010 # # $a 978-4-7700-3049-8  $b у пераплёце 
100 # # $a 20091215d2008 m y0bely50 ba 
101 0 # $a eng 
102 # # $a JP 
105 # # $a a z 001yy 
109 # # $a ha 
200 1 # $a Japanese cooking  $e a simple art  $f Shizuo Tsuji with the assistance of Mary Sutherland  $g introduction by M. F. K. Fisher  $g new foreword by Ruth Reichl  $g new preface by Yoshiki Tsuji 
205 # # $a 25th anniversary ed., revised 
210 # # $a Tokyo [etc.]  $c Kodansha International  $d 2008 
215 # # $a 507, [1] c.  $c іл., фат.  $d 27 см 
320 # # $a Бібліяграфія электронных рэсурсаў у канцы кнігі 
320 # # $a Паказальнік: с. 493―507 
606 0 # $3 BY-NLB-ar40174  $a ЯПОНСКІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15423  $a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19991  $a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar3337972  $a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15421  $a КУЛІНАРЫЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46623  $a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ  $2 DVNLB 
675 # # $a 641.5(520)(083.12)  $v 4  $z rus 
686 # # $a 75.35  $2 rugasnti  $v 6 
700 # 0 $3 BY-NLB-ar1599620  $a Tsuji Shizuo  $f 1933—1993 
701 # 1 $a Sutherland  $b Mary 
702 # 1 $a Fisher  $b M. F. K.  $f 1908―1992  $4 080 
702 # 1 $a Tsuji  $b Yoshiki  $4 080 
702 # 1 $a Reichl  $b Ruth  $4 080 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20091215  $g psbo