|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000432649 |
005 |
20100515120325.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-4-7700-3049-8
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20091215d2008 m y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a JP
|
105 |
# |
# |
$a a z 001yy
|
109 |
# |
# |
$a ha
|
200 |
1 |
# |
$a Japanese cooking
$e a simple art
$f Shizuo Tsuji with the assistance of Mary Sutherland
$g introduction by M. F. K. Fisher
$g new foreword by Ruth Reichl
$g new preface by Yoshiki Tsuji
|
205 |
# |
# |
$a 25th anniversary ed., revised
|
210 |
# |
# |
$a Tokyo [etc.]
$c Kodansha International
$d 2008
|
215 |
# |
# |
$a 507, [1] c.
$c іл., фат.
$d 27 см
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія электронных рэсурсаў у канцы кнігі
|
320 |
# |
# |
$a Паказальнік: с. 493―507
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar40174
$a ЯПОНСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 641.5(520)(083.12)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
$v 6
|
700 |
# |
0 |
$3 BY-NLB-ar1599620
$a Tsuji Shizuo
$f 1933—1993
|
701 |
# |
1 |
$a Sutherland
$b Mary
|
702 |
# |
1 |
$a Fisher
$b M. F. K.
$f 1908―1992
$4 080
|
702 |
# |
1 |
$a Tsuji
$b Yoshiki
$4 080
|
702 |
# |
1 |
$a Reichl
$b Ruth
$4 080
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20091215
$g psbo
|