|
|
|
|
|
00000cam2a2200000 ij4500 |
001 |
BY-NLB-br0000232477 |
005 |
20081119103827.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-83-229-2901-8
|
100 |
# |
# |
$a 20081027d2008 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a pol
$d eng
|
102 |
# |
# |
$a PL
|
105 |
# |
# |
$a ah z 001yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Książka kucharska jako tekst
$f Waldemar Żarski
|
210 |
# |
# |
$a Wrocław
$c Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego
$d 2008
|
215 |
# |
# |
$a 239 с.
$c іл.
$d 24 см
|
225 |
1 |
# |
$a Acta Universitatis Wratislaviensis
$x 0239-6661
$v № 3021
|
300 |
# |
# |
$a Рэзюмэ на англійскай мове
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 203―227, бібліяграфія ў падрадковых заўвагах
|
320 |
# |
# |
$a Імянны паказальнік: с. 232―237
|
461 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br294367
$1 2001
$v 2008,№3021
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar24639
$a ПОЛЬСКАЯ МОВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15898
$a ЛЕКСІКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar55935
$a ТЭРМІНАЛОГІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2196243
$a ДЫСКУРС-АНАЛІЗ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-e04-2096418
$a ТЭКСТАЛАГІЧНЫ АНАЛІЗ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar16233
$a ЛІНГВІСТЫКА ТЭКСТУ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2918846
$a КУЛІНАРНЫЯ КНІГІ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar24645
$a Польшча
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-pl
|
675 |
# |
# |
$a 811.162.1'373.46:641.55
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 81'42
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 16.41.21
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 16.21.47
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 16.21.33
$2 rugasnti
$v 6
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
$v 6
|
700 |
# |
1 |
$a Żarski
$b Waldemar
$f 1951―
|
712 |
0 |
2 |
$3 BY-NLB-ar2696712
$a Uniwersytet Wrocławski
$c Польша
$4 070
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20081027
$g psbo
|