|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000176128 |
005 |
20211014145946.0 |
100 |
# |
# |
$a 20150331d1978 m y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bul
|
102 |
# |
# |
$a BG
|
105 |
# |
# |
$a a z 010yy
|
109 |
# |
# |
$a ha
$a ja
|
200 |
1 |
# |
$a Българска национална кухня
$f Л. Петров [і інш.]
|
210 |
# |
# |
$a София
$c Земиздат
$d 1978
|
215 |
# |
# |
$a 542, [1] с.
$c іл.
$d 22 см
|
310 |
# |
# |
$a У пераплёце
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 514―515
|
345 |
# |
# |
$9 100100 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4341
$a БАЛГАРСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19677
$a НАРОДНЫЯ ТРАДЫЦЫІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4253
$a СТРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4337
$a Балгарыя
$2 BY-auth
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3257187
$a КУЛІНАРНАЯ КНІГА
$2 BYGNR
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1724142
$d Сафія
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-bu
|
675 |
# |
# |
$a 641.51/.54(497.2)(091)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(=163.2)(091)(083.12)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
701 |
# |
1 |
$a Петров
$b Любомир Серафимов
$4 070
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20200109
$g RCR
|