|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0000011504 |
005 |
20230228130857.0 |
100 |
# |
# |
$a 20141030d1970 u y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a ger
|
102 |
# |
# |
$a DE
|
105 |
# |
# |
$a a z 001yy
|
109 |
# |
# |
$a ca
|
200 |
1 |
# |
$a Fleischverarbeitung
$e Rohstoffe, Arbeitsmittel und Verfahren zum Zerlegen von Fleisch sowie zum Herstellen und Haltbarmachen von Fleischerzeugnissen
$f [Autorenkollektiv: Heinz Weinling [et al.]
|
210 |
# |
# |
$a Leipzig
$c Fachbuchverlag
$d 1970
|
215 |
# |
# |
$a 384 c.
$c іл.
$d 24 см.
$e 2 л. табл.
|
310 |
# |
# |
$a У пераплёце
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 376
|
320 |
# |
# |
$a Прадметны паказальнік: с. 378―384
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19359
$a МЯСНАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar50812
$a МЯСАПЕРАПРАЦОЎЧЫЯ ПРАДПРЫЕМСТВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar5235150
$a ПРАМЫСЛОВАЕ АБСТАЛЯВАННЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3275311
$a ВЫТВОРЧАСЦЬ МЯСА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3251541
$a МЯСНАЯ СЫРАВІНА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19367
$a МЯСНЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2732023
$a ТЭХНАЛОГІЯ ВЫТВОРЧАСЦІ ПРАДУКТАЎ ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3370701
$d Лейпцыг
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 637.5
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 637.5.02
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.59
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.01.76
$v 6
$2 rugasnti
|
701 |
# |
1 |
$a Weinling
$b H.
$g Heinz
$4 070
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20230228
$g RCR
|