Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - пачатку XX стст.: аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: спецыяльнасць 07.00.02 Айчынная гісторыя / Вікол Людміла Фёдараўна

Saved in:
Шифр документа: 2Н//200901(039), 2Н//202575(039), ##2Н//367770(055),
Format: Thesis abstracts
Main Author: Вікол, Л. Ф. (нар. 1985)
Published: Мінск , 2016
Physical Description: 24 с.
Language: Byelorussian
Subjects:
E-document: E-document

ОФХ отдела книгохранения

All : 2 , available: 2 Available  Place a Hold

Information about the copies

Shifr Fond Holding place Copy status Reading room
2Н//200901(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:3:93 AVAILABLE Рекомендованный ЧитЗал
2Н//202575(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:3:93 AVAILABLE Рекомендованный ЧитЗал