Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - пачатку XX стст.: аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: спецыяльнасць 07.00.02 Айчынная гісторыя / Вікол Людміла Фёдараўна

Захавана ў:
Шифр документа: 2Н//200901(039), 2Н//202575(039), ##2Н//367770(055),
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Вікол, Л. Ф. (нар. 1985)
Апублікавана: Мінск , 2016
Фізіч. характарыстыкі: 24 с.
Мова: Беларуская
Прадмет:
Е-дакумент: E-дакумент

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2Н//200901(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:3:93 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
2Н//202575(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:3:93 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал