Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - пачатку XX стст.: аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: спецыяльнасць 07.00.02 Айчынная гісторыя / Вікол Людміла Фёдараўна
Захавана ў:
Тып дакумента: | |
---|---|
Аўтар: | Вікол, Л. Ф. (нар. 1985) |
Апублікавана: | Мінск , 2016 |
Фізіч. характарыстыкі: |
24 с.
|
Мова: | Беларуская |
Прадмет: | |
Е-дакумент: |
E-дакумент
|
ОФХ отдела книгохранения
Усяго : 2 , даступна: 2 | Даступна Замовіць | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|