Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI - пачатку XX стст.: аўтарэферат дысертацыі на саісканне вучонай ступені кандыдата гістарычных навук: спецыяльнасць 07.00.02 Айчынная гісторыя / Вікол Людміла Фёдараўна
Сохранено в:
Вид документа: | |
---|---|
Автор: | Вікол, Л. Ф. (нар. 1985) |
Опубликовано: | Мінск , 2016 |
Физические характеристики: |
24 с.
|
Язык: | Белорусский |
Предмет: | |
Е-документ: |
E-документ
|
ОФХ отдела книгохранения
Всего : 2 , доступно: 2 | Доступно Заказать | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|