Journal of food science: an official publication of the Institute of Food Technologists

Сохранено в:
Другие авторы/ответственные: Institute of Food Technologists
Вид документа: Периодические издания
Опубликовано: Champaign, Ill. : Institute of Food Technologists , 1961—
Язык: Английский
Предмет:
00000cas1a22000003is4500
001 BY-NLB-br293327
005 20121109122003.0
011 # # $a 1750-3841 
100 # # $a 20001127a19619999u y0bely50 ba 
101 0 # $a eng 
102 # # $a US 
106 # # $a r 
110 # # $a ag|||||0||0 
200 1 # $a Journal of food science  $e an official publication of the Institute of Food Technologists 
207 # 0 $a Vol. 26 1961, № 1 (Jan./Feb.)— 
210 # # $a Champaign, Ill.  $c Institute of Food Technologists  $d 1961— 
300 # # $a Змяняецца месца выдання: Chicago, Ill. 
300 # # $a На англійскай мове 
325 # # $a Рэпрадуцыраванае выд. 
326 # # $a 6 разоў у год 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19880  $a ИССЛЕДОВАНИЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar19881  $a ДАСЛЕДАВАННІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23597  $a ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23598  $a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23619  $a ПИЩЕВЫЕ ПРОИЗВОДСТВА  $2 DVNLB 
686 # # $a 65.01.21  $2 rugasnti 
712 0 2 $a Institute of Food Technologists  $4 475 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20001127  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060324  $g psbo