Кааперацыйная загатоўка яек: арганізацыя і тэхніка / А. Рыбакоў

Сохранено в:
Шифр документа: Ба43767,
Вид документа: Книги
Автор: Рыбакоў, А.
Опубликовано: Менск [Мінск] : Беларускае дзяржаўнае выдавецтва , 1929
Физические характеристики: 76, [5] с., уключаючы вокладку : іл. ; 18 см
Язык: Белорусский
Серия: Сялянская бібліятэка № 111
Предмет:
Е-документ: E-документ
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br230926
005 20190314155433.0
010 # # $d 25 к. 
100 # # $a 19980708d1929 u y0bely50 ||||ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a a ||||000yy 
109 # # $a da 
200 1 # $a Кааперацыйная загатоўка яек  $e арганізацыя і тэхніка  $f А. Рыбакоў 
210 # # $a Менск [Мінск]  $c Беларускае дзяржаўнае выдавецтва  $d 1929 
215 # # $a 76, [5] с., уключаючы вокладку  $c іл.  $d 18 см 
225 1 # $a Сялянская бібліятэка  $v № 111 
345 # # $9 7000 экз. 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46622  $a ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar25861  $a ПРОИЗВОДСТВО  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar37095  $a ХРАНЕНИЕ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2174425  $a КООПЕРАЦИЯ ТРУДА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar40133  $a ЯЙЦА (пищевые продукты)  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46623  $a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar25862  $a ВЫТВОРЧАСЦЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar37096  $a ЗАХОЎВАННЕ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2174428  $a КААПЕРАЦЫЯ ПРАЦЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar40134  $a ЯЙЦЫ (харчовыя прадукты)  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar13114  $a КАЧЕСТВО ПРОДУКЦИИ  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar42134  $a Беларусь 
607 # # $3 BY-NLB-ar42135  $a Беларусь 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
675 # # $a 637.4  $v 3  $z rus 
686 # # $a 68.39.71  $2 rugasnti 
700 # 1 $3 BY-SEK-245202  $a Рыбакоў  $b А.  $c сельская гаспадарка 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 19980708  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060316  $g psbo 
856 4 # $u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DED/6/3/7/4/ba43767/ba43767.html